Winkelwagen

WIJNPROEVERIJ DEN HAAG


Wilt u een wijnproeverij in Den Haag, Leiden of Leidschendam aanvragen? Hieronder staan enkele leuke voorbeelden van hoe uw proeverij vWijnproeverij in restaurant 1798orm kan krijgen. Wineheaven is gespecialiseerd in wijnproeverijen op locatie, voor consumenten en bedrijven.

Wijnproeverij op maat


Een wijnproeverij betekent in een ontspannen omgeving genieten van lekkere wijnen. Samen met Paul ontwikkelt u een eigen smaak en leert u als vanzelf druivenrassen te onderscheiden. Een proeverij duurt twee tot drie uur, waarbij verschillende wijnen en druivensoorten uit verschillende landen aan bod komen. In en rond Den Haag verzorgd Paul proeverijen vanaf 10 personen, voor grote groepen ook in de rest van het land. Er zijn verschillende mogelijkheden:

De Privé proeverij (vanaf € 22,50 p.p, vanaf 10 personen)


Zoekt u een leuk cadeau voor een verjaardag, om nou eens niet in een kringetje te gaan zitten maar actief wijn te proeven? 8-10 wijnen proeven bij u thuis, onder begeleiding van een expert zonder poeha. De wijnen zijn heerlijk, wisselen mee met het jaargetijde en worden geserveerd in prachtige glazen. U kunt kiezen of u ook hapjes wilt serveren of dat u dat door ons laat cateren. Een volledig verzorgde avond van 2-3 uur, het is altijd gezellig. Want het enthousiasme van Paul zorgt standaard voor een leuke avond. Vanaf 10 personen.

De Zakelijke proeverij (vanaf € 22,50 p.p)


Netwerken was nog nooit zo leuk. Verras uw collega's of relaties eens met een wijnproeverij. 8-10 wijnen proeven bij u op lokatie, bijvoorbeeld om uw nieuwe product te lanceren of uw medewerkers te stimuleren. Wineheaven zorgt ervoor dat elke wijn die we schenken relevant maken voor uw bedrijf. En dat kan verrassend uitpakken, hilarisch zijn en voor de aanwezigen altijd een feestje. Want het enthousiasme van Paul zorgt standaard voor een leuke avond. De wijnproeverij in Den Haag wordt geheel verzorgd door Wineheaven, inclusief royale glazen en mandjes brood.

Bedrijfsuitje of bedrijfsevenement (vanaf € 45 p.p inclusief drank en diner)


Samen met uw collega's of relaties een educatieve wijnproeverij met veel plezier en gezelligheid? Dan kiest u om wijnen proeven bij u op lokatie, waarbij we de complete catering voor u verzorgen. Wij doen dit samen met onze vaste partners. Tapa's, Frans of indonesische keuken worden professioneel geregeld. Gegarandeerd succes, referenties op aanvraag. Partners zijn o.a. indosnacks.nl

Open proeverijen


We geven regelmatig open proeverijen in de regio Den Haag en Leidschendam-Voorburg. Zo'n belevenis als een wijnproeverij is het ideale uitje als je al dat moois van de website eens zou willen proeven, uiteraard kun je op locatie ook meteen bestellen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief zodat je weet wanneer de speciale open proeverijen zijn, want elk seizoen vraagt om nieuwe wijnen.Stuur ons een bericht
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.