Winkelwagen

WIJNPROEVERIJ THUIS


Wijnproeverij


Een geslaagde wijnproeverij of wijnproefavond organiseren voor uw vriendengroep? Dan wil je ook een enthousiaste en onderhoudende wijnexpert langs laten komen die je fantastische wijnen laat proeven, of niet soms? Bij Wineheaven krijgen we altijd als feedback hoe leuk de avond was, hoe goed de wijn is en vooral hoe fijn het was dat er ruimte was voor eigen inbreng. Veel lachen en je verbazen over alle parate kennis die in onze hoofden zit over wijn bijvoorbeeld. Of over hoe het kan dat wijn 5 jaar ouder wordt in 5 seconden, dat zie je alleen bij Wineheaven.

Wijnproeverij op locatie


Je eigen huis een avond omtoveren tot een wijnproeverij? Je hebt alleen een grote tafel nodig, verder niets. Goede wijnglazen regelen wij, je hebt zelf de keuze om bijpassende hapjes bij ons te bestellen of in overleg zelf te kokkerellen. Wineheaven zorgt ervoor dat alle wijnen passen bij de hapjes of gerechten en dat je gasten 2 uur lang vermaakt worden.

Verwachting bij de wijnproeverij


Wat mag je verwachten? Als je gasten binnenkomen krijgen ze een welkomstopdracht totdat de hele groep verzameld is. Vast onderdeel van de proeverij is samen leren hoe je officieel wijn proeft en ruikt, een leuke ervaring en vaak een smaak-openbaring voor de aanwezigen. We proeven wijn uit verschillende landen, streken en van verschillende druiven, van droge witte wijn tot krachtige rode wijn. Na afloop van de proeverij zijn er altijd liefhebbers die wat willen bestellen en soms nog een slokje willen naproeven.

Wijnproeverij boeken


De proeverijen van Wineheaven zijn vanaf 10 personen, kosten € 22,50 p.p. en zijn vooral populair in het weekend, dus zorg dat je op tijd boekt!

Bel nu, vul het contactformulier in of mail Wineheaven of de avond van jouw keuze nog beschikbaar is.Stuur ons een bericht
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.