Bijzondere wijn

In de aanbieding

Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

Onze wijnen - Bijzondere wijn

Bijzondere wijn koop je bij online bij Wineheaven.nl. Per stuk bestellen of combineren met andere wijnen. Bizarre druivenrassen die nergens anders ter wereld voorkomen, orange wijnen of hele speciale cuvées.

Orange wijn

Bijzondere wijn, zo kun je Orange wijnen toch zeker noemen. Speciale wijn die perfect past bij een specifiek gerecht op topniveau. Die bestel je niet per doos, je bestelt ze per fles bij Wineheaven. Vul gerust aan met flessen van een andere wijn, voor de gratis verzending.

Natuur wijn

Ongefilterd, puur, rauw en bijzonder. Zo smaakt natuurwijn. Dit is wijn voor liefhebbers van vreemde smaken, die ongebreidelde inspiratie willen en zich niet in aromacirkels laten vangen. Wijn voor de echte durfal, wijnprofessional en natuurlijk voor iedereen die wil weten of ze het lekker zullen vinden. Een beetje raar, dat is zeker. Maar lekker? Dat bepaal je zelf dus.

 

Proeven is geloven

Wijn is passie, proeven is geloven. Dat is waar het bij Wineheaven al sinds 2011 om draait. Stel uit het hele assortiment gerust je eigen doos samen. We werken met verschillende importeurs samen voor onze eigen collectie. Daardoor is het assortiment uniek en staan de wijnen snel bij je thuis.  

Alle wijnen van Wineheaven vallen onder de niet goed – geld terug garantie. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn dan storten we het geld terug. Want elke wijn van Wineheaven is van goede kwaliteit en hoort in topconditie bij u aan te komen. Elke bestelling bij Wineheaven valt automatisch onder de niet goed – geld terug garantie. 


Wijn verzenden

Wijn wordt veilig verzonden in extra sterke kartonnen dozen van 3, 6 of 12 flessen. Dat is niet voor niets: Aantallen die afwijken van deze standaarden hebben een groter risico op breuk (kapot gaan) tijdens transport is onze ervaring. Dat vertraagd het bestelproces en is kostbaar voor ons. Daarom vragen we u om liefst 3, 6 of 12 flessen tegelijk te bestellen zodat we uw bestelling optimaal kunnen transporteren.