Huiswijn

In de aanbieding

Onze wijnen - Huiswijn

Huiswijn voor zomaar een avond met vrienden, een feestje of om altijd in huis te hebben als je even wilt genieten van wijn zonder poeha. Snel online te bestellen en binnen een paar dagen in huis.

Rode huiswijn

Wat heb je altijd in huis voor als er spontaan vrienden voor de deur staan? Precies, een paar goede flesjes rode huiswijn van je lievelingsmerk. Niet te duur, wel lekker van smaak en vol. Van Primitivo naar Tempranillo tot sappige Merlot, van Roemenië naar Chili of Frankrijk. De huiswijn series van Wineheaven staat altijd klaar voor een gezellig moment.

Witte huiswijn

Droge witte huiswijn voor die momenten dat je vrienden voor de deur staan en de BBQ aangaat. Of het moment dat je de open haard aansteekt en samen met je partner een mooi moment deelt. Even geen poespas of ingewikkeld gedoe, gewoon lekkere droge witte wijn die je standaard in de klimaatkast of koelkast hebt liggen.

Rose huiswijn

Blush rosé leent zich perfect voor huiswijn, zo’n  heerlijke rosé die in je glas flonkert en glinstert in de lente en zomer. De rosé die de reden is dat al je vriendinnen liever bij jou langskomen. De rosé die je drinkt als je wil genieten van plezier, vrijheid en gezelligheid. Daarom heb je standaard een doosje huisrosé klaarstaan.

Proeven is geloven

Wijn is passie, proeven is geloven. Dat is waar het bij Wineheaven al sinds 2011 om draait. Stel uit het hele assortiment gerust je eigen doos samen. We werken met verschillende importeurs samen voor onze eigen collectie. Daardoor is het assortiment uniek en staan de wijnen snel bij je thuis.  

Alle wijnen van Wineheaven vallen onder de niet goed – geld terug garantie. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn dan storten we het geld terug. Want elke wijn van Wineheaven is van goede kwaliteit en hoort in topconditie bij u aan te komen. Elke bestelling bij Wineheaven valt automatisch onder de niet goed – geld terug garantie. 


Wijn verzenden

Wijn wordt veilig verzonden in extra sterke kartonnen dozen van 3, 6 of 12 flessen. Dat is niet voor niets: Aantallen die afwijken van deze standaarden hebben een groter risico op breuk (kapot gaan) tijdens transport is onze ervaring. Dat vertraagd het bestelproces en is kostbaar voor ons. Daarom vragen we u om liefst 3, 6 of 12 flessen tegelijk te bestellen zodat we uw bestelling optimaal kunnen transporteren.