Rode wijn

In de aanbieding

Onze wijnen - Rode wijn

Rode wijn voor elke gelegenheid. Geweldige klassiekers of juist rode wijn om ‘s avonds mee te ontspannen bij de open haard of bij een pasta. Maak je eigen selectie voor je wijnkelder en standaard voorraad. De lekkerste rode huiswijnen en bijzondere rode wijnen.

Bij Wineheaven houden we van goede rode wijn, we zoeken altijd naar wijnen met de juiste prijs kwaliteit verhouding. Want iedereen kan dure rode wijn maken, de kunst is om betaalbare rode wijn te leveren. Vakmanschap dus, want goede rode wijn van Merlot of Cabernet-Sauvignon is genieten van wijn zoals alleen jij als liefhebber kunt. Elke fles is los te bestellen, stel je eigen pakket van 12 flessen samen met de heerlijke rode wijnen van Wineheaven.

Proeven is geloven

Wijn is passie, proeven is geloven. Dat is waar het bij Wineheaven al sinds 2011 om draait. Stel uit het hele assortiment gerust je eigen doos samen. We werken met verschillende importeurs samen voor onze eigen collectie. Daardoor is het assortiment uniek en staan de wijnen snel bij je thuis.  

Alle wijnen van Wineheaven vallen onder de niet goed – geld terug garantie. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn dan storten we het geld terug. Want elke wijn van Wineheaven is van goede kwaliteit en hoort in topconditie bij u aan te komen. Elke bestelling bij Wineheaven valt automatisch onder de niet goed – geld terug garantie. 


Wijn verzenden

Wijn wordt veilig verzonden in extra sterke kartonnen dozen van 3, 6 of 12 flessen. Dat is niet voor niets: Aantallen die afwijken van deze standaarden hebben een groter risico op breuk (kapot gaan) tijdens transport is onze ervaring. Dat vertraagd het bestelproces en is kostbaar voor ons. Daarom vragen we u om liefst 3, 6 of 12 flessen tegelijk te bestellen zodat we uw bestelling optimaal kunnen transporteren.