Rosé en Blush

Onze wijnen - Rosé en Blush

Rosé wijn voor elke gelegenheid, voor de zomer of op het terras. Voor de open haard of om te combineren bij een licht gerecht. Voor je avond met vriendinnen of om thuis op de bank met een dekentje weg te kruipen bij een romantische film. We hebben zelfs rosé om samen met je partner van te genieten.

Blush rosé

De laatste trend in wijnland is de Blush rosé. Deze in Italië zeer klassieke stijl wijn maakt een opmars door Europa, met de Franse Provence voorop. Ben jij ook klaar met oversubtiele doorzichtige rosé zoals Whispering Angel of Domaine Ott? Geniet dan van een geweldige wijn als Domaine Kennel Instant K bio of zo’n heerlijke Garda DOC Blush uit het Noorden van Italië.

 

 

Proeven is geloven

Wijn is passie, proeven is geloven. Dat is waar het bij Wineheaven al sinds 2011 om draait. Stel uit het hele assortiment gerust je eigen doos samen. We werken met verschillende importeurs samen voor onze eigen collectie. Daardoor is het assortiment uniek en staan de wijnen snel bij je thuis.  

Alle wijnen van Wineheaven vallen onder de niet goed – geld terug garantie. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn dan storten we het geld terug. Want elke wijn van Wineheaven is van goede kwaliteit en hoort in topconditie bij u aan te komen. Elke bestelling bij Wineheaven valt automatisch onder de niet goed – geld terug garantie. 


Wijn verzenden

Wijn wordt veilig verzonden in extra sterke kartonnen dozen van 3, 6 of 12 flessen. Dat is niet voor niets: Aantallen die afwijken van deze standaarden hebben een groter risico op breuk (kapot gaan) tijdens transport is onze ervaring. Dat vertraagd het bestelproces en is kostbaar voor ons. Daarom vragen we u om liefst 3, 6 of 12 flessen tegelijk te bestellen zodat we uw bestelling optimaal kunnen transporteren.