Witte wijn

In de aanbieding

Onze wijnen - Witte wijn

Droge witte wijn is de specialiteit van Wineheaven. Van sappige Chardonnay tot pittige Gruner Veltliner, Viognier met stijl en Sauvignon Blanc met de geur van vers gemaaid gras. De klassieke toast en boter of stuivende wijnen ontbreken zeker niet, geniet van onze ruime keuze.

Droge witte wijn in de aanbieding, met voordeel of juist exclusief? Stel je eigen pakket van 12 flessen samen; elke wijn is per stuk leverbaar.

Proeven is geloven

Wijn is passie, proeven is geloven. Dat is waar het bij Wineheaven al sinds 2011 om draait. Stel uit het hele assortiment gerust je eigen doos samen. We werken met verschillende importeurs samen voor onze eigen collectie. Daardoor is het assortiment uniek en staan de wijnen snel bij je thuis.  

Alle wijnen van Wineheaven vallen onder de niet goed – geld terug garantie. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn dan storten we het geld terug. Want elke wijn van Wineheaven is van goede kwaliteit en hoort in topconditie bij u aan te komen. Elke bestelling bij Wineheaven valt automatisch onder de niet goed – geld terug garantie. 


Wijn verzenden

Wijn wordt veilig verzonden in extra sterke kartonnen dozen van 3, 6 of 12 flessen. Dat is niet voor niets: Aantallen die afwijken van deze standaarden hebben een groter risico op breuk (kapot gaan) tijdens transport is onze ervaring. Dat vertraagd het bestelproces en is kostbaar voor ons. Daarom vragen we u om liefst 3, 6 of 12 flessen tegelijk te bestellen zodat we uw bestelling optimaal kunnen transporteren.