Waar zijn de bezorgkosten?

Geen bezorgkosten?

Waar zijn de bezorgkosten? Dat is een vraag die bij Wineheaven vaak gesteld wordt. Veel webwinkels werken met fikse bezorgkosten en dat is altijd een domper als je probeert af te rekenen. Daarom willen we bij Wineheaven liefst zonder bezorgkosten werken. Alleen is het vervoeren van wijn steeds duurder geworden: Het moet goed beschermd ingepakt worden en heel bij u thuis aankomen. We hebben gerekend tot we eruit waren: Vanaf € 100 kunnen we de bezorgkosten laten vervallen. 

Wineheaven houdt haar kosten zo laag mogelijk en rekent een kleine opslag per fles voor het verzenden. Dit verzenden gebeurt per koerier, die zorg draagt voor het goed vervoeren van je bestelling. Omdat we steeds meer verkopen gaan de vervoerstarieven omlaag, waardoor we kunnen groeien. Wil je wijn kopen: Bij een laag aantal flessen vragen we een bijdrage in de bezorgkosten, bij bestellingen boven de € 100 vervalt deze bijdrage. 

Verschillende wijnen proberen?

Twaalf flessen wijn van 1 soort kan best veel zijn. Champagne bijvoorbeeld bestel je liever per fles. Bij ons kun je jouw bestelling zelf samenstellen per fles, dus vul je bestelling aan met lekkere huiswijn of even een Chablis erbij voor dat mooie moment. Is je bestelling 12 flessen? Dan betaal je geen bezorgkosten. Simpel en makkelijk.

Wineheaven staat volledig achter haar assortiment. Elke fles is persoonlijk gekeurd door Paul Ballieux, wijnkenner en gepassioneerd liefhebber van wijn. Voldoet een fles niet aan je verwachtingen, laat het ons altijd weten. Over smaak valt misschien niet te twisten, onze wijnen staan binnen hun prijscategorie op eenzame hoogte. Niet voor niets groeit Wineheaven en komen de klanten terug: kwaliteit is het belangrijkst.

Proeven is geloven!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je krijgt periodiek te weten waar de proeverijen zijn, welke wijn exclusief voor klanten in de aanbieding zijn en wat ik allemaal beleef in de wijnwereld. Leuke artikelen, tips en specials. Wineheaven is er voor haar klanten, onze nieuwsbrief ook. Geniet van de lekkere wijnen op onze website (en als het aan ons ligt ook zo snel mogelijk bij u thuis). Proost.