PRIVACY POLICY 

Deze privacy policy stelt hoe Wineheaven.nl informatie die je invoert op deze website verwerkt wordt en hoe deze website werkt. Wij werken continue om dit privacy statement up to date te houden. De directie behoudt zich het recht voor om deze policy periodiek aan te passen aan de huidige wereldstandaarden en veiligheidsvoorschriften. Wij adverteren, houden onze website hoog in de zoekmachines en onderzoeken hoe je als klant gebruik maakt van onze website om ervan te leren. Daarnaast is ons wijn bestelsysteem geïntegreerd met onze website, dus slaan we persoonsinformatie op waar we veiligheidsmaatregelen voor treffen.  

Wat slaan we aan informatie op?

  1. Naam
  2. contact informatie inclusief email adres
  3. demografische informatie zoals uw adresgegevens
  4. Bestelinformatie en wijnvoorkeuren
Bij bestellingen sturen we u bevestigingen, updates en uw factuur per email. Telefonisch contact is er voor vaste klanten

Wat doen we met de informatie?

  1. We bezorgen je wijn op de plek die jij hebt aangegeven.
  2. We gebruiken deze informatie om meer inzicht te krijgen in websitegebruik, je wensen en welke service je van ons verwacht.
  3. We sturen onze klanten periodiek een nieuwsbrief met nieuwe producten, aanbiedingen, wijnproeverijen, geschenken of overige informatie die je van ons mag verwachten.
  4. We vragen je mogelijk ook om deel te nemen aan marktonderzoek om onze dienstverlening te verbeteren via de website, email of telefoon.
  5. We verzamelen informatie om het websitegedrag van bezoekers gedetailleerd te kunnen onderzoeken om zo de ervaring van gebruikers te verbeteren.

Wie doet de marketing analyses voor Wineheaven?

De informatie wordt geanalyseerd door marketing bureau Aandacht marketing te Leidschendam. Zij schrijven ook de SEO Content voor de website. Software die zij gebruiken om de website te analyseren is in ieder geval Google Analytics, Hotjar, Google Search Console en SE Ranking . Wineheaven verkoopt geen informatie door aan derden, de analyses zijn zuiver gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring.

Veiligheid

We werken met professionele hosting, automatische updates van de software voor ons CMS en extra veiligheidsinstellingen en backups. Voor betalingen is HTTPS ingesteld en we accepteren geen creditcards meer op de website uit veiligheidsoverwegingen. Ook slaan we geen betalingsgegevens op anders dan geanonimiseerde data van Ideal en Bancontact, zodat je belangrijke financiële persoonsgegevens volledig afgeschermd zijn van de online omgeving.