Wijn escape room voor thuis met wijnproeverij

Wat als je een gezellige escape room thuis met een goed thema combineert met een wijnproeverij? Bezorg je vrienden een geweldig leuke avond, geniet van goede wijnen en doorsta de beproevingen. Lukt het jou om de wereld te redden van smakeloze saaie wijnen? Wie van jullie overmeestert de wijnduivel en mag deze mee naar huis nemen? Deze escape room is gemaakt om in groepsverband te spelen. Reken op slimme puzzels, uitzoekwerk en interactie. Je gaat proeven, proefjes uitvoeren en verschillen begrijpen tussen wijnen. Zowel de kenner als de leek zullen genieten, want deze proeverij houdt je op een unieke manier scherp.

Familie avond of teambuilding?

Wil je echt eens iets anders? Speel deze escape room thuis met 4-8 personen. Alles draait om teamgeest, scherp blijven onderzoeken, proeven en testen tot het allerlaatste moment om de grote beloning in ontvangst te mogen nemen. Dat je ook veel over wijn ontdekt merk je pas achteraf… 

De wijnproeverij escape room

De opbouw van de proeverij is helemaal geïntegreerd met je vorderingen in de escape room. Er zitten 3 prachtige wijnen in de proeverij, elk met hun eigen unieke opdrachten, tests en puzzels. Voer de opdrachten thuis uit, voer online je resultaten in en ervaar waarom wijn zo magisch is.

Uniek artwork en online spelomgeving

De wijn Escape room speel je gedeeltelijk online en een deel krijg je thuisgestuurd. Er zijn 4 fases met elk meerdere uitdagende opdrachten waarbij er online, social media en offline opdrachten zijn waar je oplossingen voor gaat vinden. Alle artwork is speciaal ontworpen voor deze Escape Room, de bijzonder originele attributen van het spel zorgen dat het spel toegankelijk is voor iedereen die interesse heeft in wijn.

Lukt het jouw team om de Wijnduivel te overmeesteren en gaat hij met een van jullie mee naar huis?

Wat zit er in het pakket?

Je krijgt het pakket met 3 exclusieve wijnen, 4 luxe  enveloppen met opdrachten en 3 doosjes met attributen toegestuurd. Wat moet je zelf regelen? De escape room is ontworpen om met 4 tot 8 volwassenen op dezelfde locatie te spelen. Wat je zelf regelt is genoeg goede wijnglazen. Deze zijn belangrijk om goed te kunnen proeven, net als het koud zetten van de witte wijn en de rosé vooraf.

Escape room: Overmeester de Wijnduivel