Date night met Wineheaven

Wil je op date samen? Dat wordt genieten! Heb je al een dag gepland en zijn jullie echt alleen met z’n tweetjes die avond? Met het Date Night pakket van Wineheaven maak je uitgebreid de tijd voor elkaar. Wil je een compleet verzorgde Date Night of juist liever zelf invulling geven? De keuze is aan jullie. Wat centraal staat in elk Date night pakket is dat je allebei je zintuigen laat werken en dat je aandacht aan elkaar gaat besteden. 

logo date night

Wat zit er in het pakket?

Als je Date Night pakket “Verona” besteld krijg je een pakket toegestuurd met daarin instructies, 3 gevulde enveloppen en 2 bijzondere doosjes met attributen. Je leest samen de instructies en jullie Date Night voorbereiding is begonnen. Wat zit er in het doosje van de ander? Wat zit er in de enveloppen? 

Wat moet je zelf regelen?

Wat je zelf regelt is minimaal 2 dagen om voor te bereiden. Je zult beiden zeker 1 uur per dag tijd nodig hebben om de voorbereiding goed uit te voeren, zo gaan jullie allebei apart van elkaar boodschappen doen met elk een eigen lijst die de ander niet mag zien. Op de avond zelf regel je dat je echt alleen met zijn tweetjes bent en leg je de telefoon weg. Geniet ze!

Date Night met thema Italië

Wil je echt eens iets anders? In Date Night Italië ga je samen terug in de tijd, leer je elkaar opnieuw kennen en wordt je uitgedaagd om in de keuken samen een traditioneel Italiaans menu op tafel te zetten voor elkaar. Dit is een compleet verzorgd pakket, waarbij je al een week vooraf kleine voorbereidingen maakt voor jullie avond. Van borreltijd tot na negenen ben je bezig met niets anders dan elkaar. Dit pakket is zo ontworpen dat je als koppel er echt even helemaal tussenuit bent. 

Date Night Verona haalt je uit je routine, zorgt voor bijzonder fijne momenten en laat je weer even naar de ander kijken alsof je op je eerste date was. 

Wat zit er het Wijnproeverij pakket?

Je krijgt Date Night Wijnproeverij thuis bezorgd per koerier. In het pakket zitten 2 flessen wijn omwikkeld in folie, 2 doosjes met zeer bijzondere attributen en  

Wat moet je zelf regelen?

Wat je zelf regelt is genoeg goede wijnglazen. Deze zijn belangrijk om goed te kunnen proeven, net als het koud zetten van de witte wijn en de rosé vooraf.

Date Night Wijnproeverij

Met Date Night Wijnproeverij ga je op een bijzonder luchtige en romantische manier wijn proeven, ruiken, testen en combineren. Je ontdekt samen hoe de wijn smaakt, ruikt en eruit ziet. Tijdens de wijnproeverij geven we bij elke stap nieuwe tips en trucs, zodat de wijn bij elke slok steeds meer van haar geheimen prijs geeft. Goed voor een date met romantiek en gezelligheid, hier en daar met een kwinkslag.

Date Night zomer pakket
logo date night
date night pakket wineheaven

Date Night met Wineheaven: Samen thuis er tussen uit.