De perfecte romantische avond thuis

Je wil een romantische en intieme avond met je partner organiseren? Dan is het date night pakket van Wineheaven de perfecte keuze. Dit pakket biedt een unieke, intieme en soms grappige wijnproeverij voor twee personen, die je bij je thuis kunt houden. Het is een geweldige manier om te genieten van eerlijke wijnen en om een avond helemaal anders, echt samen, door te brengen.

Wijnproeverij pakket

Het date night pakket van Wineheaven bevat alles wat je nodig hebt om een goede sfeer bij je thuis te creëren. Het pakket bevat 2 flessen wijn, zorgvuldig ingepakt door de wijnexperts van Wineheaven zodat je moet raden waar de wijn vandaan komt. Je wordt bij het proeven stap voor stap geholpen met tips, trucs, attributen en zelfs smaken.

Wijnproeverij pakket

Het date night pakket van Wineheaven is zeer geschikt voor mensen die niet veel ervaring hebben met wijn proeven. Het pakket wordt geleverd met een gedetailleerde handleiding die je bij elke stap door de fasen van de proeverij leidt en je helpt om te begrijpen welke smaken en aroma’s je kunt herkennen bij de wijn die je aan het proeven bent. Hierdoor kom je samen met je partner op een ontspannen en leuke manier meer te weten over wijn zonder ingewikkelde aromawielen of uren lezen in dure wijnboeken. 

Wijnschrijver worden?

Je overlegt, gebruikt je zintuigen, geniet, lacht en proeft met elkaar om samen tot de meest geweldige omschrijving ooit te komen. Duik met zijn tweetjes in de huid van Hubrecht Duijnker of Otto Kleijn, of je serieus blijft bepaal je zelf. Maar leuk is het, zeker met die bijzondere spulletjes die worden meegeleverd.

Zelf hapjes klaarzetten

Het date night pakket van Wineheaven is de perfecte keuze voor een romantische en intieme avond thuis. Je mag hapjes voorbereiden of een kaasplankje gebruiken bij het proeven, wij zorgen voor de sfeer. Of je nu een jubileum viert, een verjaardag hebt, je eerste date bij jou thuis hebt met je nieuwe partner? Het date night pakket Wijnproeverij van Wineheaven is een origineel date idee. Bestel het vandaag nog en maak van je date avond een succes!

Maak van je Date Night een succes

Het Date Night pakket wijnproeverij maakt van je afspraakje een succes, want je bent echt samen op speurtocht en ontdekkingsreis. Pure aandacht voor elkaar, zonder poeha maar gewoon met je eigen zintuigen zelf omschrijven wat je proeft. De tips, trucs en attributen bieden diepgang en soms een lach. De laatste stap in het proces zorgt voor een ontspannen einde van een heerlijke avond met twee.