Lancering Date Night Wijnproeverij

Wineheaven lanceert de Romantische Wijnproeverij

Na maandenlange voorbereidingen en vele tests in de proefruimte lanceert Wineheaven vol trots een nieuwe productlijn: Unieke Date Night pakketten. Deze pakketten staan garant voor romantiek, plezier en aandacht voor elkaar. Het eerste pakket in deze lijn is een romantische Wijnproeverij thuis voor met zijn tweetjes. Zoals je mag verwachten van Wineheaven is dat geen standaard pakketje met 2 flesjes wijn en een aromawiel. Het is een compleet door Wineheaven ontwikkeld Date Night pakket waarin je als koppel gaat ontdekken welke geuren, kleuren en smaken er allemaal invloed hebben op het perceptievermogen.

Unieke Date Night Wijnproeverij


Date night pakket Wijnproeverij thuis is uniek van opzet. Dat komt direct tot uiting door het prachtig vormgegeven en luxe proefnotitie boekje, wat je begeleidt met uitleg en uitdagingen. Je ontdekt het verschil tussen een beker en een glas wijn en leert walsen als een pro. Er is veel uitleg tussendoor, ruimte voor eigen interpretatie en overleg met zijn tweetjes. Daardoor kom je samen tot een eigengemaakte omschrijving van de wijn die je blind aan het proeven bent. Er zit intimiteit en een spelelement in de Wijnproeverij, het is veel meer dan alleen 2 flessen en een notitieblok. We zetten je aan het werk om te combineren met hapjes en geven ondersteuning in hoe je goed een wijn kunt omschrijven.

Luxe Date Night

Luxe Date Night
Dat het pakket speciaal is gemaakt om romantisch met zijn tweetjes thuis te doen, zie je aan de luxe vormgeving van het boekje, de op maat gemaakte doosjes en het oog voor detail bij de attributen. De flessen zijn verpakt in zijdevloei, zodat je niet stiekem kunt spieken wat je proeft. Ook op duurzaamheid is gelet, want je vult je notities in met potlood en de attributen zijn goed herbruikbaar. Daardoor kun je vaker samen thuis een wijn proeven leer je steeds beter omschrijven, zit er een echte wijnschrijver in jou of je partner? Hoeveel eigenschappen van de wijn heb je ontdekt?

Ludieke Date Night
Jouw romantische en af en toe ludieke Date night Wijnproeverij komt tot uiting in hoe je proeft, ontdekt en geniet met elkaar. Er is geen goed of fout, je overlegt met elkaar en komt samen tot een omschrijving. Het pakket is ontworpen om ook een beetje lol te hebben, dus verwacht hier en daar een kwinkslag of gekke opdracht. Dat merk je al bij het uitpakken, want wat voor rare attributen zitten erin? Reken maar dat je wenkbrauwen gefronst zullen zijn!

 

Wijnproeverij en Date Night pakket?

Door de intieme opzet van het pakket is de wijnproeverij perfect voor een romantische date night thuis. Hapjes erbij als je dat leuk vindt, sfeer creeën met een kaarsje of juist in de tuin bij zonsondergang? Maak het zo luxe en uitgebreid als je zelf wil, of gebruik de kracht van eenvoud. Wat je van Wineheaven krijgt is een verzorgd en luxe pakket met bijzondere attributen, 2 proefcombinaties en 2 heerlijke flessen wijn. Welke wijn? Dat zeggen we natuurlijk niet vooraf, dat ga je ontdekken tijdens de wijnproeverij. Dus verras jezelf en je date met dit pakket voor een ludieke, romantische en vooral uitdagende wijnproeverij voor twee. Of je nu veel weet van wijn of pas begint, je wijnkennis zal nooit meer hetzelfde zijn…